PLASTURE PENTRU ARTICULATII


Sunt folosite pentru deblocarea canalelor energetice, deblocarea vaselor sangvine, paralizie, ameliorarea durerilor articulare, deblocarea depunerilor de săruri și mobilizarea mineralelor în zona leziunilor osoase.

Durerile articulare, cunoscute sub denumirea medicală de artralgie, pot afecta o sau mai multe articulații ale corpului uman. Articulațiile facilitează mobilitatea și flexibilitatea corpului, motiv pentru care sunt extrem de sensibile la traumatism sau în urma exercitării unor prezențe intense. Totodată, lezarea sau inflamarea unei articulații poate provoca un disconfort major, fapt care poate interfera cu realizarea activităților zilnice!

Durerile articulare sunt dificil de suportat, mai ales când persoana în cauză nu își poate desfășura activitățile zilnice; astfel, activități simple, precum perierea părului, periajul dinților, mersul la toaletă sunt greu de realizat și obositoare și, în plus, agravează durerea. În funcție de cauze și simptome o persoană poate prezenta dureri articulare pentru o perioadă determinată de timp sau pentru tot restul vieților.

Autoîngrijirea este esențială pentru a face față durerilor de articulații!

Plasturii sunt o rețetă a Medicinii Tradiționale Chineze încă din antichitate și a fost înregistrat în 1899.

Folosiți pentru deblocarea canalelor energetice, deblocarea vaselor sangvine, paralizie, amelioarea durerilor articulare, deblocarea depunerilor de săruri și mobilizarea mineralelor în zona leziunilor osoase, îmbunătățirea circulației sângelui în zona afectată, încetinește dezvoltarea tumorilor.

Au fost testate clinic, clasificate ca produse non-toxice, produse în condiții de siguranță, nu contin aditivi chimici, nu au efect secundar.

Compoziție plasturi pentru articulații:

Radix angelicae sinensis, radix heraclei, camfor,   bomeolum syntheticum, fols carthami, mentol, semen persicae, eupolyphage,   excipient radix silen.

Mod de utilizare:

Se aplică plasturele pe locul cu probleme după ce se pre-degresează pielea cu apă caldă sau o soluție de alcool. Plasturii se aplică pentru o perioadă cuprinsă între cateva minute și 12 ore.

Durata procedurii:

Minim 10 zile. Pentru obținerea unui rezultat mai bun, se recomandă repetarea de 2-3 ori a proceduri.

Nu se aplică:

La femei însărcinate, persoanele cu pielea hipersensibilă, pe piele afectată și răni deschise.

Specificații plasturi pentru articulații:

10 plasturi / cutie

Condiții de depozitare: Plasturii pentru articulații se vor păstra într-un loc uscat

Comentarii. Ce spun clientii nostri despre produse:

-Cosmina

Ii recomand cu caldura rezultatele au fost imediate dupa doar un singur plasture folosit durerea de reumatism simtita a disparut incat nu mi-a venit sa cred !!!

Pret: 50 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, daca deveniti partener al companiei Eden Line, iar pentru aceasta trebuie sa ma contactati, sau sa va faceti cont/sa va inscrieti ca partener aici: https://www.edenline.ro/inscriere?c=89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM