LOCOMOTOR BIOCALCIUM

Asigură sănătatea oaselor și articulațiilor - conține L-aspartat de calciu, turmeric și aloe vera.
Aspartatul de calciu extras din rădăcină de yam oferă o absorbție de peste 90%.

Flaconul conține 90 de tablete.

Locomotor Biocalcium asigură sănătatea oaselor și a articulațiilor

Locomotor Biocalcium conține L-aspartat de calciu, turmeric și aloe vera. Locomotor Biocalcium este un preparat destinat menținerii sănătății oaselor și articolelor.   Aspartatul de calciu extras din rădăcina de yam oferă o absorbție de peste 90%.

Importanta calciului in organismul uman

Calciul este aproximativ 2% din greutatea organismului (1,2-2,0kg) din care 99% este stocat în oase și dinți pentru menținerea lor într-o stare sănătoasă și puternică, restul de 1% - o cantitate infimă este pentru supraviețuire, fiind necesar pentru contracția mușchiului cardiac și reglării bătăilor cardiace, pentru derularea multiplelor procese fiziologice din organism.

Oasele noastre sunt proiectate pentru a asigura mai mult decât un cadru rigid de bază al organismului. Ele funcționează și ca un fel de bancă de unde organismul se aprovizionează cu calciu la nevoie, în momentele când scade nivelul de calciu din sânge. Acest proces este dinamic în desfășurare și este în continuare distrus și refăcut, și aproximativ 600-700mg de calciu se schimbă zilnic în oasele unor adulți. În mod normal dacă există suficient calciu absorbit prin regimul alimentar, nivelurile calciului din sânge și oase rămân în echilibru cu ușoare fluctuații. Acest mecanism de supraviețuire cu orice preț poate cauza o mulțime de probleme. La un moment dat,Dacă regimul alimentar este deficitar în calciu, organismul va alege întotdeauna să mențină un anumit nivel de calciu în sânge, prin extragerea lui din dinți și oase.

La copii, simptomul carenței de calciu este rahitismul. Din cauză că organismul dă prioritate menținerilor nivelurilor normale de calciu în sânge, analizele de sânge nu sunt mijloace eficiente pentru determinarea nivelului calciului atât în ​​oase cât și în țesutul moale, lipsa de calciu putând trece uneori neobservată.

Nivelul din sânge poate fi perfect normal, în timp ce același din oase este scăzut. Semnele clinice ale pierderilor de calciu din oase sunt atât de puțin vizibile și nu apar înainte ca osteoporoza să se instaleze. Odată ce osteoporoza este diagnosticată, ea poate în mod obișnuit încetinită sau oprită, dar este foarte dificil să se revină la starea inițială. Cel mai bun lucru este prevenirea. Iată de ce recomandăm ca suplimentar cu calciu să fie consumat cât mai devreme posibil, în cantități de la 400 până la 1600mg pe zi.

Calciul joacă în primul rând un rol structural, întrucât aproximativ 99% din cantitatea totală de calciu conținută de corpul uman se află la nivelul oaselor și din, restul de 1%, reprezentat de calciul circulant în sânge, este esențial pentru derularea normală a multiplelor procese fiziologice. Este important de reținut că există nivelul oaselor, calciul este înlocuit în fiecare zi și 20% din celulele noastre osoase sunt înlocuite de altele noi în fiecare an. Având în vedere că zilnic se elimină prin urină și scaun între 200 și 300 de mg de calciu, înțelegem necesitatea unui aport din acest mineral într-o cantitate corespunzătoare necesităților organismului. Se va îmbunătăți masa osoasă la persoane de orice vârstă, inclusiv la adolescenți, tineri adulți, femeie în perioada postmenopauză.

Doza zilnică optimă de calciu recomandată variază foarte mult atât în ​​funcție de vârstă, sex și alte particularități individuale. Astfel:

    Sugari, până în 6 luni: 400 mg

    Sugari, între 6 luni și un an: 600 mg

    Copii 1-10 ani: 800 mg

    Adolescenți: 1200 mg

    Adulți: 1000 mg

    Femei însărcinate sau care alăptează, femei aflate la menopauză, femei peste 65 de ani: 1600 mg.

Rolurile pe care le are calciu in corpul   uman

1. formarea oaselor și menținerea tinereții acestora, prevenirea osteoporozei;

2. menține sănătatea sistemului articular;

3. contracția și relaxarea musculară, prevenirea crampelor musculare;

4. esențial pentru funcționarea glandelor endocrine: tiroidă, paratiroidă, hipofiză și suprarenală;

5. coagularea sângelui și prevenția sângerărilor;

6. transmiterea influxului nervos, menținerea echilibrului sistemului nervos, previne insomnia, depresia psihică, anxietatea;

7. împiedică creșterea tensiunii arteriale și consecințele acesteia: infarctul miocardic, angina pectorală, accidentul vascular cerebral;

8. reduce nivelul colesterolului și riscul apariției aterosclerozei;

9. reglarea și menținerea echilibrului acido-bazic;

10. previne apariția cancerului;

11. ajută la asimilarea fierului alimentar și la asimilarea vitaminelor B12;

12. intervine în multiple reacții enzimatice ale organismului;

13. stimulează secreția gastrică;

14. sunt efect analgezice;

15.   este antialergic etc.

Ce contine Locomotor Biocalciu

-L-aspartatul de calciu

Preparatul Locomotor Biocalcium conține L-aspartat de calciu extras din rădăcina de yam, plantă originară din China, Japonia, Taiwan și Coreea, utilizată pe scară largă în medicină tradițională chineză pentru calități și terapeutice. Absorbția calciului în această formulă a fost dovedită a fi foarte bună iar biodisponibilitatea lui este foarte eficientă.

-Curcumă

Asocierea turmericului are efect de a îmbunătăți circulația sângelui la nivelul oaselor și articulațiilor și de a elimina durerile osoase și articulare.

-Aloe vera

Fibrele conținute de Aloe Vera au rolul de a susține și de a crește absorbția calciului la nivel intestinal.

Indicatii Locomotor Biocalciu

Suplimentează aportul zilnic de calciu, având rolul de a menține sănătatea oaselor și a articolelor. Reduce durerile și inflamațiile articulare apărute în cadrul unor afecțiuni precum: reumatism articular, gută, coxartroză, gonartroză, artrite, luxații, entorse, fracturi, osteoporoză etc.

Compozitie Locomotor Biocalcium

O capsulă de Locomotor Biocalcium conține: L-Aspartat de calciu 465 mg, turmeric, 61 mg, Aloe Vera 50 mg.

Mod de administrare Locomotor Biocalciu tablete: Pentru prevenirea 2 tablete de Locomotor Biocalcium pe zi.

Pentru afecțiuni osteoarticulare moderate: 3 tablete pe zi.

Pentru afecțiuni osteoarticulare grave: 4-6 tablete pe zi.

Se va administra înainte sau după masă cu aproximativ o jumătate de oră.

Specificatii Locomotor Biocalcium: O cutie de Locomotor Biocalcium conține 90 tablete × 0.9g

Perioada de valabilitate: 24 luni

Conditii de depozitare Biocalcium tablete: Se păstrează într-un loc uscat

Certificat de notificare AD - 0418 / 14.12.2011 eliberat de CRSP IAȘI - MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Comentarii. Ce spun clientii nostri despre produse:

-Gheorghe Valahu

Foarte coc !! Recomandă.

-Mihai

Am tinut tratament 3 luni cu acest calciu vegetal si mi-a rezolvat problemele cu oasele. Nici spatele nu ma mai doare. Recomandă !!

-Barbu Valeriu

Complet natural si fara depuneri! Recomand tuturor celor care au au lipsa de calciu și probleme cu oasele !!!

Pret: 125 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, dacă devin partener al companiei Eden Line, iar pentru aceasta trebuie să ma contactați, sau sa va face față cont / sa va inscrieti ca partener aici: https: //www.edenline. ro / inscriere? c = 89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS