GENUNCHIERE CU TURMALINA SI MAGNETI

 Dispozitive confecționate dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină.

Efectele lor benefice se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii contactului cu pielea corpului.

Aceste dispozitive sunt confecționate dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină, fabricate pe baza unei tehnologii moderne, așa zisa „tehnologie a turmalinei lichide”, care permite încorporarea acestui mineral, sub formă de microcristal în diferite fibre textile sintetice sau vegetale și împletirea lor în țesături speciale destinate folosirii pentru anumite tratamente medicale.

Efectele lor benefice se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii contactului cu pielea corpului. Datorită creșterii temperaturii turmalinei sunt emiși ioni negativi cât și un câmp magnetic de joasă intensitate, care pătrund în straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor și inflamațiilor prin neutralizarea radicalilor liberi și a altor substanțe toxice, rezultate în urma metabolismului celular alterat.

Efecte genunchiere cu turmalină:

- îmbunătățesc circulația la nivelul genunchilor sau a articulațiilor la nivelul cărora sunt aplicate;

- ameliorează amplitudinea mișcărilor articulațiilor, ca urmare a eliminării durerile.

Mod de folosire genunchiere:

Se umezește o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puțină apă și apoi se fixează pe piele în locul unde este resimțită durerea. În mod obișnuit după aproximativ 10-15 minute, circulația sangvină din zone se îmbunătățește și zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără și o fărăție de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore și se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puțină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centurile pot fi aplicate și fără umezire prealabilă, caz în care fără îngrijiri specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtat până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care,

Recomandari de utilizare

La început, în prima săptămână este suficient să se aplice centurile pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a două săptămâni folosesc mări interval până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuă timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile folosind o aplicație centurilor în aceeași manieră.

Mod de intretinere genunchiere cu turmalina

 Pentru spălarea centurilor, folosiți apă călduță, fără detergenți, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 400C.

Contraindicatii:

- Febră

- Predispoziție la hemoragii

- În timpul sau după hemoragii

- Afecțiuni dermatologice la nivelul de aplicare la centurile

- Hipertiroidie

- Gravide, femei care se alăptează.

Precautii genunchiere cu turmalina:

- Afecțiuni cardiace

- A nu se folosește mai mult timp decât este indicat și a nu se uda cu multă apă

- A nu se folosi în timpul somnului

De la prima utilizare veți simți efectele imediat!

Comentarii. Ce spun clientii nostri despre produse:

-Lucian Cazac

Am comadat genunchierele cu Turmalina si le-am asteptat cu nerabdare sperand din toata inima ca acestea sa rezolve problema pe care o aveam laba piciorului drept. aceasta se umfa dupa fiecare zi de munca creand o stare de discomfort si intepaturi in zona de sub genunchi si chiar oboseala a genunchilor. Am folosit și rezultatele au fost spectaculoase chiar de la prima utilizare. Am atasat genunchierele direct pe piele si dupa aproximativ 15 minute zona genunchilor a devenit atat de fierbinte incat nu am mai putut sa suport si a trebuit sa le scot. Spre surprinderea mea după ce le-am scos am constatat ca pernutele de la talpa piciorului drept erau complet dezumflate iar flexibilitatea ambelor picioare era fenomenală. Sunt foarte incantat si mi-am dat seama ca le pot folosi cu incredere si efectiv cand corpul meu imi ofera semnalul ca trebuie sa le scot. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima utilizare și le recomand cu caldura tutror celor cu probleme reumatice sau circulație sanguină deficitara la nivelul picioarelor. Folositi cu incredere aceste genunchiere. Veti fi incantati de rezultate.

-Mirel

Recomand tuturor celor cu probleme reumatice si de circulatie. Mi-a rezolvat problemele si sunt foarte multumit!

-Daniel

Aceste genunchiere cu turmalina au dat rezultate de la primele utilizari. Senzatia de incalzire a fost foarte rapida. Aveam probleme cu genunchiul drept, in special atunci cand ma aplecam simteam o durere in interior. Dupa purtarea acestei genunchiere cu turmalina o perioada relativ scurta de timp, efectele nu au intarziat sa apara. Le recomand daca aveti dureri de genunchi!

Pret: 110 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, daca deveniti partener al companiei Eden Line, iar pentru aceasta trebuie sa ma contactati, sau sa va faceti cont/sa va inscrieti ca partener aici: https://www.edenline.ro/inscriere?c=89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM