CENTURA CU TURMALINA SI MAGNETI PENTRU UMERI

PRODUSE DE UZ GENERAL



Dispozitiv confecționat dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină.

Efectul ei benefic se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii contactului cu pielea corpului.

Acest dispozitiv este confecționat dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină, obținute cu ajutorul metodei numite „tehnologie turmalinei lichide” prin împletirea în firul țesăturii a microcristalelor de turmalină.

Efectul ei benefic se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii contactului cu pielea corpului. Datorită creșterii temperaturii turmalinei sunt emiși ioni negativi cât și un câmp magnetic de joasă intensitate, care pătrund în straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor și inflamațiilor prin neutralizarea radicalilor liberi și a altor substanțe toxice, rezultate în urma metabolismului celular alterat.

Durerea de umăr poate fi rezultat rănirii sau îmbolnăvirii articulației umărului. Leziunile pot afecta oricare dintre ligamentele, bursele sau tendoanele care înconjoară articulația umărului. Leziunile pot afecta, de asemenea, cartilajul, meniscul și oasele articulare. Articulația umărului este construită astfel și sacrificiu stabilitate pentru mobilitate. Fiind o articulație extremă de mobilă, care joacă un rol central în acțiunea unei extremități majore, umărul este expus riscului de rănire. Leziunile obișnuite ale umărului pot duce la inflamația burselor (bursita) sau a tendoanelor (tendinita), ducând la impingement, instabilitate și umăr înghețat. Rupturile labrale pot apărea de la un cartilaj rupt. Fractura oaselor umărului poate cauza o durere intensă a umărului.

Centura pentru umeri cu turmalina:

- facilitează procesele de recuperare în afecțiuniile ortopedice și / sau reumatologice

- stimulează circulația sanguină

- efect de incălzire locală, ajută la diminuarea durerilor articulare și musculare

- stimulează drenajul limfatic

De regulă, după aproximativ 10 minute apare o fără evidență de încălzire sau usturime la nivelul contactului cu tegumentele zonei.

Mod de folosire centura pentru umeri cu turmalina

Se umezește o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puțină apă și apoi se fixează pe piele în locul unde este resimțită durerea. În mod obișnuit după aproximativ 10-15 minute, circulația sangvină din zone se îmbunătățește și zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără și o fărăție de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore și se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puțină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centura poate fi aplicată și fără umezire prealabilă, caz în care fără informații specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtat până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care,

Recomandari de utilizare

La început, în prima săptămână este suficient să se aplice centura pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a două săptămâni folosesc mări interval până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuă timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile folosind o aplicație centurilor în aceeași manieră.

Mod de intretinere: Pentru spălarea centurilor, folosiți apă călduță, fără detergenți, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 40 C.

Caracteristici centura umeri: Centura pentru umeri are marimile: M, L, XL

Contraindicatii centura umeri:

  Febră

  Predispoziție la hemoragii

  În timpul sau după hemoragii

  Afecțiuni dermatologice la nivelul aplicației dispozitivului

  Hipertiroidie

  Gravide, femei care se alăptează

Precautii

  Afecțiuni cardiace

•  A nu se folosi mai mult decât timpul care este indicat şi a nu se uda cu multă apă

•  A nu se folosi în timpul somnului

De la prima utilizare veţi simţi efectele imediat !

Pret: 175 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, daca deveniti partener al companiei Eden Line, iar pentru aceasta trebuie sa ma contactati, sau sa va faceti cont/sa va inscrieti ca partener aici: https://www.edenline.ro/inscriere?c=89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM