CENTURA CU TURMALINA PENTRU SUPORT LOMBAR

Dispozitiv confecționat dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină.

Efectul ei benefic se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii contactului cu pielea corpului.

Acest dispozitiv este confecționat dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină, obținute cu ajutorul metodei numite „tehnologie turmalinei lichide” prin împletirea în firul țesăturii a microcristalelor de turmalină.

Efectul ei benefic se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii contactului cu pielea corpului. Datorită creșterii temperaturii turmalinei sunt emiși ioni negativi cât și un câmp magnetic de joasă intensitate, care pătrund în straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor și a inflamațiilor prin neutralizarea radicalilor liberi și a altor substanțe toxice, rezultate în urma metabolismului celular alterat.

 Centura lombara cu turmalina:

• îmbunătățește circulația sanguină și limfatică în regiunea lombară și sacrală, eliminând tensiunile și durerile din această zonă, cauzând diferite discopatii, traumatism, neuropații, afecțiuni ale musculaturii pentruvertebrale lombare;

• îmbunătățiri funcții renale, eliminând durerile lombare cauzate de afecțiuni ale rinichilor,

• crește peristaltismul intestinal înlăturând constipația, reduce durerile de stomac sau de abdomen;

• ameliorează durerile pelviene cauzate de afecțiunile ginecologice;

• ajută eliminarea excesului de grăsime de pe abdomen, fiind folosită în menținerea în formă a corpului;

• facilitează procesele de recuperare în afecțiunile ortopedice și / sau reumatologice.

Acest brâu lombar se aplică la nivelul zonei lombare sau al oricărei zone a coloanei vertebrale. De asemeni suport lombar al centurilor ce contine turmalina poate fi demontat iar centura poate fi purtata pe o perioada indelungata de timp. De regulă, după aproximativ 10 minute apare o fără evidență de încălzire sau usturime la nivelul contactului cu tegumentele zonei.

Mod de folosire centura lombara cu turmalina

Se umezește o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puțină apă și apoi se fixează pe piele în locul unde este resimțită durerea. În mod obișnuit după aproximativ 10-15 minute, circulația sangvină din zone se îmbunătățește și zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără și o fărăție de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore și se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puțină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centura poate fi aplicată și fără umezire prealabilă, caz în care fără informații specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtat până la 5 ore într-o zi.Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care,

Recomandari de utilizare: La început, în prima săptămână este suficient să se aplice centura lombară pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a două săptămâni folosesc mări interval până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuu timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile folosind relua aplicarea centurilor în aceeași manieră.

Mod de intretinere: Pentru spălarea centurilor, folosiți apă călduță, fără detergenți, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 40 C.

Cacacteristici centura lombara: Centura lombară L (125cm) și centura lombară XL (150cm).

Contraindicatii centura lombara:

• Febră

• Predispoziție la hemoragii

• În timpul sau după hemoragii

• Afecțiuni dermatologice la nivelul de aplicare a dispozitivului

• Hipertiroidie

• Gravide, femei care se alăptează

Precautii:

• Afecțiuni cardiace

• A nu se folosește mai mult decât timpul care este indicat și a nu se uda cu multă apă

• A nu se folosi în timpul somnului

De la prima utilizare veți simți efectele imediat!

Pret: 300 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, dacă devin partener al companiei Eden Line, iar pentru acesta trebuie să fie contactat, sau sa va face față cont / sa va inscrieti ca partener aici: https: //www.edenline . ro / inscriere? c = 89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM