CAFELE CU GANODERMA


Sănătate și energie într-un singur plic!

CAFELE CU GANODERMA

- Cafea cu lapte pentru persoanele fara diabet si,

- Cafea neagra pentru diabetici

Compaania Eden Line, pe langa bandajele extraordinare cu turmalina si magneti si suplimentar bio, comercializeaza doua tipuri de cafea cu ganoderma.

- Cafeaua cu lapte, care are 20 plicuri / cutie, iar 1 plic = 21g. Pret:  59,97 RON

- Cafea neagra pentru diabetici, care are 30 plicuri / cutie, 1 plic = 3,5g si contine 70% cafea naturala si 30% ganoderma si evident nu are zahar. Pret:  67,99 RON

DESPRE CIUPERCA GANODERMA

Ganoderma lucidum este o ciupercă din clasa Basidiomycetes ce are în compoziție peste 200 de substanțe bioactive. Este considerat o plantă Rasayana (reîntineritoare) care crește longevitate, reduce oboseala mentală și fizică, menține vitalitatea organismului, susține și modulează sistemul imunitar și îmbunătățesc performanțele organismului.

Călugării au încercat și ei acest fruct, dar au fost așa dezamăgiți de gustul amar l-au aruncat în foc. Curând, o aromă delicioasă a ajuns la nasul lor. Călugării au fost atat de curioși folosesc fructe prăjite pentru a crea o infuzie pe care o consideră un dar de la Dumnezeu pentru că îi ajută să nu doarmă jumătate din noapte.

LEGENDA CAFELEI

Există multe legende despre descoperirea efectelor stimulative ale cafelei. Una dintre cele mai vechi povestește despre un tânăr cioban din Etiopia din jurul anului 850. El a observat că după ce mâncau anumite boabe, caprele sale devin agitate.

CAFEAUA CU GANODERMA

În medicina tradițională chineză Ganoderma este considerată un ”elixir al nemuririi”, având capacitatea de a crește longevitate și de a preveni numărulase boli. În China este folosit de peste 4000 de ani în tulburările hepatice, hipertensiuni arteriale și alte maladii.

Ce conține Ganoderma?

- Conținut de Magneziu de 15 ori mai mare decât broccoli;

- Conține de 7 ori mai multă vitamina C decât o portocală

- Conține de 6 ori mai mult Calciu decât laptele;

- De 8 ori mai mult conținut de Omega-3 decât tonul;

- Conținut de Fier de 3 ori mai mare decât în ​​spanac;

- De 3 ori mai mulți antioxidanți decât afinele;

- Conține mai multe proteine ​​decât boabele de fasole.

Top 5 beneficii ale Ganodermei:

- Oferă energie organismului pe parcursul întregii zile;

- Suport pentru sistemul imunitar;

- Benefic pentru sănătatea cardiovasculară;

- Sursă de antioxidanți;

- Protector hepatic.

Pentru cafeaua cu lapte:

Ingrediente: Cafea pudră instant, Extract de Ganoderma Lucidum, Zahăr, Frișcă fără lactoză [Glucoză, Cazeinat de Sodiu (derivat din lapte), Fosfat de Potasiu, Tripolifosfat de Sodiu, Mono și Digliceride, Riboflavină (Vit. B2)].

Valori Nutritive Cafea Ganoderma:

Calorii (90), Carbohidrați (17gr), Zahăr (13gr), Grăsimi (2gr), Colesterol (0mg), Sodiu (25mg), Proteina (1gr).

Pentru cafeaua neagra:

Ingrediente: Cafea cu Ganoderma: Cafea neagră pudră instant, Extract Organic de Ganoderma Lucidum.

Valori Nutritive: Calorii (10), Carbohidrați (2gr), Fibre (<1 g).

Mod de pregătire la Cafelelor cu ganoderma:

Puneți conținutul unui plic în cana preferată, turnați apă fierbinte, amestecați ușor, apoi bucurați-vă de gust unei cafele delicioase și sănătoase!

Comentarii. Ce spun clientii nostri despre produse:

-Razvan

Extraordinara! Nu imi imaginez dimineata fara ea.

-Madalina

Imi da o senzatie mult mai placuta decat cafeaua normala, o senzatie de energie naturala pe tot parcursul zilei. Foarte multumita de aceasta cafea.

-Neacsu Viorel

Foarte usor de preparat si o senzatie placuta toata ziua. Nu imi creste tensiunea ca si cafeaua ba chiar mi-o mentine in limite normale. Foarte buna !!

-Maria Polgrad

Aceasta cafea cu ganoderma e mult peste restul tipurilor de cafea ganoderma pe care le-am mai incercat in trecut. Are o aroma mai intensa in comparatie cu celelalte. Sunt foarte multumita de calitatea ei!

-Erik

Cafea cu ganoderma - cea mai bună sugestie primită anul acesta

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, dacă devin partener al companiei Eden Line, iar pentru acesta trebuie să ma contactați, sau sa va face față cont / sa va inscrieti ca partener aici: https: //www.edenline. ro / inscriere? c = 89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM