BIOCALCIU PENTRU FEMEI


Biocalciu pentru femei este un produs natural, destinat în principal femeilor, care combină L-aspartatul de calciu și lactatul de zinc cu extract de Pueraria.

Formula sa unică permite o asimilare de peste 90%

Flaconul conține 60 de capsule.

Biocalciu pentru femei - Izvor de sănătate și tinerețe

Biocalciu pentru femei este un produs natural, destinat în principal femeilor, care combină aspartatul de calciu și lactatul de zinc cu extract de Pueraria. Formula sa unică permite o asimilare de peste 90%.

Particularitatile metabolismului calciului femeilor

Datorită modificări hormonale ale menopauzei, femeie ajungând să se piardă în timpul nopții o cantitate de calciu mult mai mare decât cea pe care o pot recupera în timpul zilei. Scăderea aproape totală a estrogenilor determină o mai mare dificultate a organismului în a asigura echilibrul de calciu necesar sistem osos. Se produce astfel o demineralizare treptată a oaselor odată cu avansarea în vârstă și creșterea incidenței fracturilor. Tasările vertebrale și deformări ale coloanei vertebrale apar frecvent, ca urmare a greutăților care trebuie suportate. Întrucât oasele folosind nivelul maxim de grosime și rezistență între 20 și 30 de ani și forma lor sunt loc în adolescență,Scăderea densității osoase - osteoporoza, este afecțiunea ortopedică majoră la aproximativ una din patru femei aflate la menopauză.este esențial pentru tineri și în special pentru fete să se înmagazineze calciu înainte de pubertate, dacă este posibil, dar oricum înainte de 25 de ani. Prevenția decalcifierii coloanei vertebrale, a șoldurilor sau a încheiaturilor poate fi realizată chiar și după instalarea menopauzei, prin administrarea calciului sub formă Biocalciu pentru femei.

Întrucât în ​​timpul sarcinilor o mare parte din cantitatea de calciu a mamei este folosit pentru crearea sistemului scheletal al fătului, se impune suplimentar aportul de calciu pentru prevenirea demineralizării osoase și a hipertensiunii arteriale din timpul sarcinilor.

Suplimentarea aportului de calciu la femei are de asemeni rolul de a diminua sindromul premenstrual (manifestat prin iritabilitate, dureri pelvine, dureri și inflamații articulare etc.) cât și perioada menstruației și cantitatea acesteia. În felul acesta se menține un echilibru dinamic al calciului în organismul feminin, pierderile de calciu prin sângele menstruale fiind astfel compensate.

Componentele Biocalciu pentru femei

-L-aspartatul de calciu. Preparatul Biocalciu pentru femei conține L-aspartat de calciu, extras din rădăcina de yam.

-Extractul de Pueraria din Biocalciu pentru femei. Puerarinul este esența rădăcinii de Pueraria, o plantă cu calități deosebite folosite de mii de ani în medicină tradițională chineză. Puerarinul, substanță ce aparține familiei izoflavonoidelor, este bine cunoscut ca fiind „fântâna tinereții”, datorită proprietăților lor regenerante și de încetinire a procesului de îmbătrânire. Rezultatele studiilor clinice arată că la ora actuală puerarină este un fitoestrogen a cărui structură moleculară se aseamănă cel mai mult cu estrogenul secretat de organism uman și de aceea este cel mai compatibil cu diferiții receptori estrogenici aflați în diferite organe. Spre deosebire de alte substanțe care reglează secreția endocrină feminină, puerarinul are avantajul particular de a se bucura de prioritate în combinație cu receptorii estrogenici, având o acțiune reglatoare blândă. Superioritatea puerarinului asupra altor substanțe care se adresează reglării hormonale feminine, constă în aceeași care oferă corpului fitoestrogeni atât de mult cât organe sunt necesare. De aceea administrarea acestuia prin intermediul tabletelor de biocalciu pentru femei nu produce simptomele caracteristice excesului de estrogeni, întâlnire în cazul administrării altor tipuri de estrogeni naturali sau sintetici.

Efectele preventive si terapeutice ale extractului radacinii de Pueraria

1. Prevenția osteoporozei, datorită îmbunătățirii absorbției calciului în organismul feminin

2. Îmbunătățirea aspectului pielii, această devine fină, elastică, strălucitoare;

3. Reglează ciclul menstrual și înlătură disconfort din perioada menstruală, înlocuindu-l cu o stare de vitalitate și de bună dispoziție;

4. Încetinește procesele de îmbătrânire datorate degenerării ovariene care apare o dată cu înaintarea în vârstă, elimină efectele și simptomele neplăcute ale menopauzei: bufeuri, frustrare, tulburări ale somnului, uzcăciunea pielii, creșterea nivelului de colesterol, oligomenoreea și amenoreea;

5. Are un puternic efect de reîntinerire și regenerare;

6. Îmbunătățirea calității vieții sexuale, prin creșterea cantității de lichid de lubrefiere vaginală și tonificatoare pereților acesteia;

7. Combate cu succes oboseala, tulburări ale somnului;

8. Îmbunătățește activitatea sexuală.

Compozitie; O capsulă de Biocalciu pentru femei conține: Radix Puerariae (rădăcină de pueraria) 45mg,   L-aspartat de calciu 350 mg, lactat de zinc 25 de mg.

Mod de administrare: Se recomandă 1-2 capsule de Biocalciu pentru femei pe zi, înainte sau după masă cu aproximativ o jumătate de oră.

Femei cu vârsta sub 45 de ani: 1-2 capsule pe zi;

Femei între 45-55 de ani: 2-3 capsule pe zi;

Femei peste 55 de ani: 3 capsule pe zi.

Se recomandă și vegetarienilor.

Contraindicatii: Biocalciu pentru femei nu va fi administrat în timpul menstruației, femeile gravide sau celor care alăptează.

Specificatii Biocalciu pentru femei: O cutie de Biocalciu pentru femei conține 60 capsule × 0.45g

Perioada de valabilitate: 24 luni

Conditii de depozitare: Se păstrează într-un loc uscat

Certificat de notificare: AD - 0417 / 14.12.2011 eliberat de CRSP IAȘI - MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Comentarii. Ce spun clientii nostri despre produse:

-Valentina Marcu

La recomandarea unei prietene am tinut tratament timp de 3 luni si mi-a rezolvat dezechilibrul hormonal, mai mult decat atat aveam probleme cu pielea, mai exact acnee si mi-a ameliorat si acele simptome !! Recomandă.

-Diana

Foarte bun pentru probleme hormonale !! recomand !!

-Andrada Micu

Ce ma atras acest supliment suplimentar este ca și complet vegetal și nu are efect secundar. Mi-a rezolvat numeroase probleme !! Multumesc mult !!

Pret: 110 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, daca deveniti partener al companiei Eden Line, iar pentru aceasta trebuie sa ma contactati, sau sa va faceti cont/sa va inscrieti ca partener aici: https://www.edenline.ro/inscriere?c=89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM