ABSORBANTE IGIENICE CU BANDA ANIONICA PENTRU UZ ZILNIC

Anionii din absorbantele cu bandă anionică vor pătrunde din vagin spre uter, distrug bacteriile nocive, îmbunătățesc imunitatea, ameliorează circulația sanguină, contribuind astfel la menținerea sănătății fizice a femeilor.

Absorbante igienice pentru uz zilnic, cu oxigen activ și ioni negativi

Combinația dintre oxigenul activ și anioni (ioni negativi), realizată de Absorbantele igienice cu bandă anionică, contribuie la protecția bacteriilor benefice și inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene. Astfel, are loc o menținere eficientă la capacitatea naturală de curățare a femeii, ajută la menținerea energiei vitale, menține ridicat imunitatea, nu conține substanțe nocive și sunt lipsite de efect secundar.

Cu absorbantele zilnice igienice cu bandă anionică vă veți simți proaspete, plin de energie în acea perioadă a lunii în care este nevoie de o îngrijire specială!

Rolul ionilor negativi în sănătatea femeilor:

Ionii negativi sau anionii sunt molecule invizibile, inodore cunoscuți și sub denumirea de „vitamina aerului”. Cu cât este mai ridicat concentrația de ioni negativi în aer, cu atât efectul de distrugere asupra germenilor și bacteriilor este mai mare. Atunci când, concentrația de ioni negativi depășește 5000 / cm³, corpul are abilități imunitare, antiinflamatoare și o capacitate superioară de reglare a presiunii sanguine.

Absorbantele zilnice igienice cu bandă anionică eliberează până la 6.100 de ioni negativi / cm3, fiind cea mai ridicată concentrație de anioni existentă în absorbant igienice.

Anionii din absorbantele cu bandă anionică vor pătrunde din vagin spre uter, distrug bacteriile nocive, îmbunătățesc imunitatea, ameliorează circulația sanguină, contribuind astfel la menținerea sănătății fizice a femeilor.

Rolul oxigenului activ în sănătatea femeii:

Oxigenul activ sporește considerabil permeabilitatea absorbantelor igienice cu bandă anionică și crește rata schimburilor de oxigen, inhibând dezvoltarea bacteriilor. Datorită adaosului de menți în componența produsului se menține starea de prospețime și se emeliorează iritațiile.

Nivelurile crescute de oxigen activ și de ioni negativi ajută și la o mai bună absorbție a nutrienților, eliminarea deșeurilor și purificarea sângelui. De asemenea, păstreză secrețiile hormonale la nivelurile normale prin ajustarea pH-ului sângelui și prin ameliorarea activității celulare.

10 beneficii ale absorbantelor igienice zilnice cu banda anionica 

1. Pot elibera până la 6.100 ioni negativi / cm3, fiind cea mai mare concentrație prezentă în absorbantele igienice.

2. Oxigenul activ din absorbant este pulverizat uniform și conține esență de mentă, având proprietăți antiinflamatoare, anti-bacteriene și stimulează metabolismul.

3. Stratul absorbant cu fire de mătase și bumbac moale permite o absorbție de trei ori mai rapidă a lichidului decât în ​​cazul absorbantelor clasice.

4. Stratul de scurgere a lichidului cu forma unică și orificii în formă de pâlnie pentru o absorbție mai rapidă, previne scurgerea în lateral a lichidului.

5. Design-ul cu bandă adezivă oferă mai multă siguranță și mai mult confort pentru întreaga zi, o utilizare sigură și atunci când faceți sport.

6. Adezivul este non-toxic și nu lasă reziduri.

7. Material din bumbac pur, moale și delicat, nesupus unor procese de înălbire și lipsit complet de clor. Este 100% natural, bio-degradabil și anti-alergic.

8. Oxigenul activ și anionii mențin echilibrul pH-ului.

9. Ambalajul din folie de aluminiu păstrează nivelul de umiditate.

10. Ambalaj individual și prietenii cu mediul.

8 straturi de protecție

Primul strat: suprafață absorbantă din mătase și bumbac moale, pentru absorbție de trei ori mai rapidă a lichidului față de absorbant obșnuite

Al 2-lea strat: cipul cu oxigen activ și ioni negativi oferă beneficii anti-bacteriene

Al 3-lea strat: lasă aerul să circule și permite transformarea moleculei de apă în stare gazoasă pentru a elimina rapid umiditatea

Al 4-lea strat: este super absorbant și păstrează lichidul în interior

Al 5-lea strat: suprafață unică și exclusivă pentru o absorbție echilibrată, ce previne scurgerile prin părțile laterale

Al 6-lea strat: lasă aerul să circule și permite transformarea moleculei de apă în stare gazoasă pentru a elimina rapid umiditatea, și căldura acumulată între tampon și piele

Al 7-lea strat: permite circulația liberă a aerului

Al 8-lea strat: bandă adezivă ușor de folosit, non-toxică și fără reziduri

Specificatii absorbante zilnice:

Pachet cu 30 bucăți

Ideale pentru femeie active!

Pret: 30 RON

Aveti posibilitatea de a comanda acest produs cu 20% mai ieftin, dacă devin partener al companiei Eden Line, iar pentru acesta trebuie să ma contactați, sau sa va face față cont / sa va inscrieti ca partener aici: https: //www.edenline. ro / inscriere? c = 89132696

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CORDYCEPS SINENSIS

LOCOMOTOR BIOCALCIUM