INFORMATII DESPRE EDENLINE

Eden Line, cu produsele ei sustine sanatatea si frumusetea, cu ajutorul mai multor tehnologii, avand la baza folosirea turmalinei, a magnetilor si a produselor naturale.
Eden Line a conceput o modalitate interesanta de dezvoltare în sistem MLM.
Nu este nevoie sa se platiti ceva la inscriere, nu este obligatorie cumpararea lunara de produse pentru a-ti mentine pozitia.
Produsele sunt accesibile la pret si sunt de calitate, iar Planul de compensare este generos.
Punctele aferente cumparaturilor se cumuleaza toata viata, chiar daca aveti intreruperi de luni de zile in achizitionarea produselor. 
Sunt sigur ca va veti bucura de produse, dvs-tra si cunostintele dvs-tra.
Este o afacere simpla şi avantajoasa, accesibila oricărei persoane care doreşte să aibă succes.
Daca reusiti sa va faceti o mica retea, cu siguranta va veti bucura de castiguri de cateva sute, sau mii de lei lunar, in functie de numarul persoanelor pe care le inscrieti si de cumparaturile facute de catre acestea.
Va recomand sa va faceti cont la Compania Eden Line www.edenline.rosi sa luati produsele naturiste de calitate, cu 25% mai ieftin.
                                                              MISIUNEA EDEN LINE
Compania EDEN LINE a luat naştere ca o necesitate firească a faptului că tot mai mulţi dintre noi ne dorim să obţinem şi să ne menţinem sănătatea într-un mod natural, accesibil şi bazat pe principii şi produse naturiste utilizate de mii de ani.
În calitate de importator şi distribuitor oficial în România al produselor pe bază de turmalină ne propunem ca întreaga noastră activitate să se bazeze pe seriozitate, produse de calitate, transparenţă şi eficienţă.
Experienţa noastră în domeniul Multi Level Marketing ne conferă certitudinea că această formă de promovare şi vânzare este formula de succes cea mai potrivită să asigure libertatea financiară tuturor ce-şi doresc cu adevărat acest lucru.
Prin intermediul produselor noastre pe baza de turmalină cât şi prin planul de marketing simplu şi eficient intenţionăm să vă oferim sănătatea, prosperitatea cât şi starea de armonie la care aspirăm cu toţii.
Din dragoste pentru tot ce reprezintă Femeia pentru fiecare dintre noi, am ales să-i dăruim acesteia o atenţie deosebită dedicându-i o gamă specială şi unică de produse.
Vă dorim sănătate deplină şi mult succes în tot ce intreprindeţi!

Echipa EDEN LINE